incarca

Politica Top DJ Events de confidentialitate si de protectie a datelor cu caracter personal

SC TOP EVENTS PLANNER SRL ("compania" sau "Top DJ Events") este persoana juridica, cu sediul in Bucuresti, Str. Slt Popa, nr 9, bl 17A, sc 3, et 3, Ap 42, camera 1, Sector 5 , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/12014/2016, avand CUI 36516780.

Politica de confidentialitate se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal ale:

 • Furnizorilor, vanzatorilor, clientilor Top DJ Events;
 • Vizitatorilor si utilizatorilor site-ului topdjevents.ro;

Colectam si prelucram datele tale cu caracter personal atunci cand interactionezi cu noi (de exemplu, informatiile pe care ni le transmiti pentru completarea unui contract, prin completarea formularului de contact de pe site sau prin comunicarea cu noi prin telefon, e-mail sau prin orice alta modalitate). Informatiile pe care ni le furnizezi pot include numele, adresa de e-mail si numarul de telefon, precum si alte informatii, in functie de situatie.

Putem prelucra datele tale cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

 • trebuie sa iti transmitem informatii comerciale ca urmare a unei solicitari transmise de tine prin formularul de contact de pe site, telefon sau e-mail;
 • trebuie sa executam un contract pe care l-am incheiat cu tine;
 • trebuie sa respectam o obligatie legala (de exemplu, legile aplicabile in relatiile de munca, contabilitate, audit etc.);
 • atunci cand este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terte parti) si pentru interesele tale (de exemplu, pentru detectarea si prevenirea fraudei), cu exceptia cazului in care drepturile tale fundamentale prevaleaza fata de aceste interese;
 • este necesar pentru interesul public sau in scopuri oficiale.

In cazul in care solicitam date cu caracter personal pentru a respecta obligatii legale sau contractuale, furnizarea de catre tine a acestor date cu caracter personal este obligatorie. Daca astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea sa gestionam relatiile contractuale sau sa ne respectam obligatiile. In toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este optionala, deci nu ai obligatia de a le furniza. Mai putem prelucra datele tale cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact si adresa, in scopul posibilei exercitari a drepturilor sau a reclamatiilor noastre impotriva ta in viitor. Aceasta prelucrare se bazeaza pe interesul nostru legitim, fiind necesar sa ne exercitam drepturile in cazul unor eventuale litigii.

Nu vom partaja datele tale cu caracter personal cu terte parti in scopuri de marketing fara consimtamantul tau explicit in acest sens.

Cel mai frecvent, vom folosi informatiile tale cu caracter personal in urmatoarele situatii:

 • In scopul furnizarii de servicii iti putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, date de contact, date bancare. Aceasta prelucrare se bazeaza pe:
  • executarea unui contract la care tu, in calitate de partener comercial, esti parte,
  • obligatii legale care ne sunt impuse
  • interesul nostru legitim.
 • Putem prelucra datele cu caracter personal astfel incat sa iti putem oferi informatii despre servicii care consideram ca te intereseaza. Daca esti un client existent, te vom contacta numai prin e-mail sau prin SMS cu informatii despre servicii similare cu cele care au facut obiectul unei vanzari anterioare sau a unei negocieri cu tine in vederea vanzarii, cu exceptia cazului in care ai optat ca datele personale sa iti fie sterse din baza noastra de date. Daca esti un client nou, te vom contacta prin mijloace electronice numai daca avem acordul tau prealabil.

Cum si cui divulgam datele cu caracter personal?

Nu vindem datele tale cu caracter personal unor terte parti.

In cadrul companiei, doar un numar limitat de angajati, cum ar fi cei din departamentele de Vanzari si Contracte au acces la datele tale cu caracter personal. Acesti angajati sunt supusi unor obligatii de confidentialitate cu privire la datele cu caracter personal. Astfel sunt luate masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protectia datelor cu caracter personal. Angajatii companiei au dreptul sa gestioneze datele cu caracter personal numai la instructiunile companiei si conform responsabilitatilor de serviciu.

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autoritatilor si/sau organelor de aplicare a legii, daca acest lucru este impus de legile aplicabile sau daca este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a conditiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime in conformitate cu legile aplicabile.

Datele tale cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terte parti (doar daca este absolut necesar), inclusiv:

 • furnizori de servicii care ofera sprijin administrativ, profesional si tehnic companiei pentru suport IT, de securitate si resurse comerciale;
 • parteneri de afaceri, furnizori si subcontractanti pentru executarea tuturor contractelor pe care le incheiem cu tine;
 • furnizorii de servicii de analiza si de motoare de cautare care ne ajuta in imbunatatirea si optimizarea website-ului nostru. Noi nu divulgam acestora informatii despre persoane care pot fi identificate, dar le vom furniza informatii agregate despre utilizatorii nostri (de exemplu, putem informa ca 1000 de barbati/femei cu varsta sub 35 de ani au dat click pe o reclama intr-o anumita zi).
 • compania poate dezvalui, de asemenea, date cu caracter personal unor consultanti externi (de exemplu, avocati, contabili, auditori), daca este necesar.

Stocarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pe care le colectam sunt stocate in Uniunea Europeana („UE”) si in Spatiul Economic European („SEE”).

Datele cu caracter personal pe care le detine compania nu vor fi transferate si stocate intr-o locatie din afara UE si SEE.

Drepturile tale

Poti sa ne soliciti sa iti confirmam daca datale tale cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, sa iti furnizam o copie a datelor tale cu caracter personal si/sau sa le corectam. In anumite situatii, ai dreptul sa ne soliciti sa stergem datele tale cu caracter personal sau, in baza dreptului la portabilitate, sa ne ceri sa transferam o parte din datele tale cu caracter personal catre alte entitati. Ai, de asemenea, dreptul de a te opune unor prelucrari a datelor tale cu caracter personal, de exemplu, utilizarea prelucrarii in scopuri de marketing direct sau anumitor decizii luate numai prin prelucrare automatizata (inclusiv crearea de profiluri). In cazul in care ti-am solicitat acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, ai dreptul sa retragi acest acord fara efecte negative asupra ta. In cazul in care prelucram datele tale cu caracter personal deoarece avem un interes legitim in a proceda astfel (dupa cum s-a explicat mai sus), ai, de asemenea, dreptul de a te opune acestei prelucrari. De asemenea, ai dreptul sa restrictionezi prelucrarea datelor tale cu caracter personal in anumite situatii. Trebuie retinut faptul ca drepturile tale descrise mai sus pot fi limitate in anumite situatii si fac obiectul legilor si reglementarilor aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal; de exemplu, dreptul de a te opune prelucrarii datelor cu caracter personal poate fi limitat in cazul in care putem demonstra ca avem motive legitime convingatoare pentru a prelucra datele tale cu caracter personal care prevaleaza fata de interesele tale. Va trebui sa iti dovedesti identitatea si sa ne oferi alte detalii care sa ne ajute sa raspundem cererii tale. Nu vom percepe o taxa pentru a raspunde cererii tale. Daca doresti sa iti exerciti aceste drepturi, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail office@topdjevents.ro. Speram sa putem raspunde tuturor intrebarilor tale cu privire la modul in care prelucram datele cu caracter personal. Cu toate acestea, ai, de asemenea, dreptul de a depune o reclamatie la Autoritatea de supraveghere privind protectia datelor.

Cat timp pastram datele cu caracter personal

Intentionam sa pastram datele cu caracter personal numai atat timp cat este necesar, pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara pentru a indeplini scopurile enumerate in prezenta Politica de confidentialitate si/sau impusa de legislatia aplicabila, in conformitate cu perioadele minime legale de pastrare aplicabile si/sau atat cat este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (si drepturile legitime ale altor persoane). De exemplu, daca esti un partener comercial, iti vom pastra datele cu caracter personal pe perioada exercitarii relatiei contractuale cu tine si pe perioada minima de pastrare impusa de lege. In cazul in care avem o relatie comerciala continua cu tine in calitate de Partener comercial (de exemplu in cazul in care putem utiliza aceleasi date cu caracter personal in relatii contractuale separate cu tine), vom continua sa pastram aceste date cu caracter personal pana la incetarea relatiei noastre comerciale si pentru perioada minima de pastrare impusa de lege. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre cat timp pastram datele cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi la adresa office@topdjevents.ro.

In cazul in care prelucram datele cu caracter personal in temeiul acordului tau, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevazuta prin acordul tau, cu exceptia cazului in care iti retragi sau limitezi consimtamantul inainte de expirarea acestei perioade. In astfel de cazuri, vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective in scopurile relevante, sub rezerva oricarei obligatii legale de a prelucra aceste date cu caracter personal si/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal in scopul exercitarii drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

Securitatea datelor

Pastram datele tale in companie. Pentru acestea folosim masuri tehnice si organizatorice adecvate, menite sa iti protejeze datele cu caracter personal si sa impiedice accesul neautorizat. Desi vom face tot posibilul pentru a iti proteja datele, nu putem garanta securitatea datelor tale transmise pe website-ul nostru, astfel orice transmisie se face pe propriul tau risc. Dupa ce primim datele tale, vom folosi proceduri stricte si caracteristici de securitate pentru a incerca sa impiedicam accesul neautorizat.

Confidentialitatea datelor minorilor

Compania nu colecteaza cu buna stiinta de pe website-ul sau date cu caracter personal de identificare de la persoane care nu au implinit varsta de 18 ani. Daca un parinte sau un tutore are cunostinta ca copiii sai au furnizat companiei noastre datele lor cu caracter personal, acesta trebuie sa informeze imediat compania. In cazul in care Top DJ Events descopera ca o persoana care nu a implinit varsta de 18 ani i-a furnizat date cu caracter personal, compania va distruge aceste informatii din baza sa de date imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre companie a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

Linkuri catre alte website-uri

Website-ul nostru furnizeaza linkuri catre website-uri pe care Top DJ Events nu le controleaza. Dupa ce faci click pe un link al unei terte parti, vei fi directionat catre website-ul tertei parti. Daca vizitezi oricare dintre aceste website-uri conectate, trebuie sa analizezi politicile lor privind confidentialitatea. Nu suntem responsabili pentru politicile si practicile altor companii. Compania noastra nu controleaza si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul, politicile privind confidentialitatea si modul de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor tertelor parti

Contact

Daca ai intrebari sau doresti mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sau daca doresti sa iti exerciti un drept, poti contacta Top DJ Evenst la adresa office@topdjevents.ro sau poti trimite o scrisoare in atentia Responsabilului privind Confidentialitatea al Top DJ Events la adresa: Str. Slt Popa, nr 9, bl 17A, sc 3, et 3, Ap 42, sector 5, Bucuresti, Romania.

Te rugam sa nu divulgi date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informatii legate de originea rasiala sau etnica, orientare sexuala, de opinii politice, de convingeri religioase sau de alta natura) atunci cand ne contactazi.

Ultima Modificare: 25 mai 2018

Actualizam Politica de Confidentialitate fara un anunt in prealabil si ca urmare te rugam sa consulti periodic pentru orice modificari aceasta pagina web.