Incarca

  • Cand alegeti un DJ sa fiti siguri ca:

  • are experienta
  • este pasionat si mandru de ceea ce face
  • este prietenos
  • pune muzica pe care ati cerut-o
  • se asigura ca toata lumea se distreaza
  • isi doreste sa va depaseasca asteparile
  • poate sa indeplineasca rolul de MC

DJ la nunta ta? Pasiune, implicare, experienta, calitate

TopDJEvents va ureaza o nunta frumoasa si daca va doriti poate lua parte la eveniment cu DJ, sonorizare, schela lumini, masina fum usor, masina baloane, gheata carbonica, lumini arhitecturale, transformandu-l in ceva special, unic si exact cum ati visat ca va fi!

Suntem specializati ca DJ pentru nunta. Peste 90% din evenimentele la care participam ca DJ sunt nunti. In urma acestei experiente si a interesului permanent din domeniu suntem capabili sa depasim in mod repetat asteptarile clientilor nostri si sa mentinem un nivel ridicat de calitate a serviciilor facand astfel diferenta fata de celelalte companii.

Ne concentram atentia pe calitate si nu cantitate. Pentru ca nunta ta este unica trebuie tratata ca atare. Ne asiguram ca fiecarei nunti i se acorda atentia cuvenita si nu facem rezervari pentru mai mult decat putem face fata.

Eleganta, distractie, unicitate si o nunta memorabila

Nunta voastra este speciala si va fi momentul cel mai important din viata voastra. Este un moment plin de romantism, bucurie, distractie, familie si prieteni. Aceasta zi unica va fi pentru totdeauna marcata in memoria voastra ca ceva cu adevarat special.

Fiecare din noi are propria parere despre ziua nuntii. Posibil sa vreti ceva elegant, poate romantic si intim sau ceva destins, dar cu siguranta veti vrea sa fie o zi plina de voie buna si bineinteles... memorabila! Indiferent de cum vedeti voi ziua nuntii, TopDJEvents, DJ vostru pentru nunta va va ajuta sa transformati visul in realitate.

Planificare, muzica, sonorizare, lumini si efecte

Un eveniment reusit, nu este un lucru la intamplare ci o planificare atenta si o intelegere exacta a dorintelor miresei si a mirelui, iar acestea se obtin daca intre miri si DJ de la nunta exista o comunicare bazata pe incredere.

Muzica este importanta la o nunta, dar noi credem ca un DJ la o nunta este mai mult decat o muzica buna. De aceea serviciile oferite de noi sunt create astfel incat sa includa stilul personal al mirilor, participarea invitatilor la eveniment, anunturi cu stil si unicitate, toate impachetate intr-un program care decurge lin si care va transforma nunta voastra in ceva de neuitat.

DJ nunta nu doar pune muzica, ci poate fi si MC. De asemenea ajuta la coordonarea activitatilor din ziua cea mare impreuna cu organizatorul evenimentului, fotograful si alti furnizori astfel incat nunta sa decurga fara probleme si cuplul sa se poata bucura fara griji de nunta.

Stiti deja ca aveti nevoie de DJ la nunta, dar nu stiti cum sa aveti si o atmosfera deosebita la eveniment? Nimic mai simplu! O atmosfera deosebita se obtine prin diverse efecte create in timpul nuntii, respectiv prin lumini arhitecturale, fum greu, baloane si chiar prin folosirea unei schele de lumini. In ce ne priveste in pachetele oferite, in afara de servicii de DJ la nunta, exista si astfel de efecte. In functie de preferintele voastre sau de tematica de la nunta puteti alege un efect sau mai multe... ori chiar le puteti avea pe toate.

Daca luati in considerare ca la nunta voastra trebuie sa existe distractie de calitate si daca va doriti sa aflati mai multe despre cum putem noi sa facem mai frumoasa acea zi speciala din viata voastra, va rugam sa ne contactati pentru a stabili fara costuri, in functie de disponibilitatea voastra, o intalnire sau doar o discutie telefonica.


Miri dansand cu gheata carbonica la picioare
Miri dansand