Incarca

  • Parteneri

  • Tinem legatura cu firmele care ofera servicii conexe servicilor noastre. Nu e nevoie sa mai cauti, te punem in legatura cu ele si discuti direct despre ce ai nevoie. Noi venim doar cu recomandarea.

DJ la botez

Toate petrecerile sunt importante, dar mai mult ca oricand va doriti ca petrecerea de dupa botez sa fie o petrecere fara cusur pentru ca este un moment in onoarea micutului vostru pe care il sarbatoriti cu familia si prietenii.

Avem o experienta vasta in acest domeniu pentru ca am participat atat la petreceri de botez cu doar cativa invitati, cat si la cele cu foarte multi invitati. Indiferent de ce va doriti avem serviciile potrivite pentru ziua botezului, de la muzica si sonorizare, pana la lumini si efecte speciale.

DJ nostri care participa la botez au mixat muzica atat in locatii inchise precum restaurante, corturi sau pub-uri, dar si in spatii deschise, precum gradini sau terase, ca urmare stiu cum sa seteze sistemele de sonorizare, lumini sau masina de baloane in fiecare din aceste locatii si astfel nu vei avea surprize neplacute ca sonorizarea nu functioneaza corect sau ca iluminatul arhitectural este insuficient.

Atmosfera la botez este la fel de importanta atat pentru adulti cat si pentru copiii care participa la petrecere. Balonasele colorate, jocurile de lumini si fumul usor vor transforma orice locatie in loc de poveste iar invitatii isi vor aminti intotdeauna cu drag de petrecerea de botez la care au luat parte.

Planificare, muzica, baloane

Printre altele ne concentram pe copiii de la petrecere si ne asiguram ca sunt ocupati pe ringul de dans. Avem efecte speciale care cu siguranta o sa ii incante. De asemenea, daca ni se cere oferim muzica de fundal, astfel incat invitatii sa poata conversa intre ei confortabil. Detaliile acestea se stabilesc inca de la inceput, la intalnirea cu DJ care va participa la petrecerea de botez.

Pentru mai multe informatii si rezervari va rugam sa ne contactati pentru a stabili fara costuri, in functie de disponibilitatea voastra, o intalnire sau doar o discutie telefonica.


Miri dansand
Miri dansand