Incarca

DJ TCM

DJ TCM

Experienta: 8 ani
"Am o vasta experienta intr-o varietate de evenimente, precum nunti, botezuri, aniversari, evenimente corporate... asa ca evenimentul tau este pe maini bune. Pasiunea pe care o am pentru muzica si mixare se vede de fiecare data pe ringul de dans. Da-mi sansa sa particip la evenimentul tau si sa iti distrez invitatii!"
DJ Daniel

DJ Daniel

Experienta: 6 ani
"Calitatea nu este scumpa, este nepretuita. Nu lasa un DJ ieftin sa te faca sa te simti la fel de ieftin dupa eveniment. Alege un DJ profesionist care sa iti faca petrecere memorabila. Daca adaugam ca reputatia unui DJ se datoreaza satisfactiei clientilor inseamna ca acum stii ce sa alegi."

Sa inceapa distractia!

Angajamentul nostru este ca petrecerea ta sa fie un succes de care sa isi aminteasca toata lumea cu placere mult timp de acum incolo!

Despre DJ

Orice DJ poate sa puna muzica, dar doar cei profesionisti pot sa creeze si atmosfera de dans si distractie din cadrul unui eveniment, fie ca este vorba de o nunta sau un eveniment corporate. DJ de la TopDJEvents sunt artisti profesionisti si experimentati care pot face asta. Suntem specializati in nunti si petreceri. Daca esti in cautarea informatiilor despre alt tip de eveniment, am vrea sa stii ca un DJ care exceleaza la nunti este o garantie ca va fi mai mult decat capabil la orice alt tip de eveniment vrei sa organizezi.

DJ-ul potrivit pentru tine?

Noi, cei de la Top DJ Events, suntem mandri de priceperea noastra privind muzica, sonorizarea si luminile pentru persoanlizarea, crearea, planificarea si realizarea oricarui tip de eveniment. Motivul pentru care suntem atat de increzatori este acela ca planificam fiecare eveniment in parte, cautand solutia potrivita si depasim orice obstacol sau problema care apare. Stim ca muzica este importanta, dar nu conteaza cat de buna e muzica daca evenimentul este slab organizat. De aceea noi ne alocam timp pentru a pune intrebari, ne folosim toate echipamentele si chiar partenerii pentru a oferi varianta potrivita evenimentului. Echipa Top DJ Events este experimentata in nunti, evenimente corporate, majorate, baluri, onomastici, aniversari si oricare tip de eveniment care implica muzica si distractie. Putem sa oferim si servicii de MC la eveniment sau doar muzica de fundal la o cina de afaceri.

Video